Pukuliike Veston

Mittatilaus

Tarjoamme arvostetun miestenpukujen valmistajan Cavalieren pukuja myös mittatilauksella. Puvut sovitetaan mallipuvuilla ja siitä mitataan tarvittavat muutokset.
Pukuliike Veston

Mittatilaus

Tarjoamme arvostetun miestenpukujen valmistajan Cavalieren pukuja myös mittatilauksella. Puvut sovitetaan mallipuvuilla ja siitä mitataan tarvittavat muutokset. Näin asiakas saa paremman kuvan miltä puku tulee näyttämään päällä muokattuna ja mihin linjat asettuvat. Mittatilauksessa saat istuvan puvun valitsemallasi Cavalieren valikoiman kankaalla, mieluisilla taskuilla ja yksityiskohdilla. Voit valita pukuusi samasta kankaasta myös liivin.

Tarvittaessa pukuja hienosäädetään ompelimossamme valmistuksen jälkeen taataksemme täysellisen istuvuuden jokaiselle vartalotyypille.

2-osaisen (takki+housut) puvun hinta alkaen 1300 € ja toimitusaika on noin 9 viikkoa. Sesongin ollessa kiireisimmillään saattaa toimitusaika olla normaalia pidempi. Tilaathan siis pukusi hyvissä ajoin ennen juhlapäivää. Mikäli tarvitset pukusi nopeammin tiedustele pikatilaus mahdollisuutta.

Mittatilauspuvut saatavilla vain Tampereen myymälästä.