Tietoa miestä

Pukuliike VESTON

Pukuliike Veston on miesten pukujen myyntiin ja vuokraukseen erikoistunut yritys. Meillä on kaksi myymälää keskeisillä paikoilla Tampereen ja Helsingin keskustassa.
Pukuliike

Veston

“Olit sitten sulhanen etsimässä pukua tärkeään päivääsi tai menossa karonkkaan, me autamme sinua valitsemaan sopivan asun.”

Pukuliike Veston on miesten pukujen myyntiin ja vuokraukseen erikoistunut yritys

Meillä on kaksi myymälää keskeisillä paikoilla Tampereen ja Helsingin keskustassa.

Panostamme ammattitaitoiseen ja joustavaan palveluun asiakkaan tarpeet yksilöllisesti huomioiden. Tarjoamme nykyaikaisia, laadukkaita miesten pukuja ja niihin sopivia asusteita, aina kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät juuri sinun vartalollesi ja kukkarollesi sopivan vaihtoehdon.

Valikoimamme kattaa tummat puvut sekä arkeen että juhlaan, rippipuvut, smokit, saketit ja frakit niin akateemisiin tilaisuuksiin, vuosijuhlille kuin vanhojen tansseihin. Olit sitten sulhanen etsimässä pukua tärkeään päivääsi tai menossa karonkkaan, me autamme sinua valitsemaan sopivan asun.

Koulutettu henkilökuntamme palvelee sinua mallin, mitoituksen ja koon valinnassa sekä auttaa löytämään pukuun ja sinun tyyliisi sopivat asusteet.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, joten meiltä saat myynnin ja vuokrauksen lisäksi myös korjausompelut sekä pukujen puhdistuksen ja huollon.
Halutessasi noudamme vuokrapuvun vaikkapa hotelliltasi juhlien jälkeen, näin sinun ei tarvitse huolehtia palautuksesta.

Meillä ei tingitä tyylistä, eikä laadusta oli kyseessä sitten vuokrafrakki tai omaksi ostettava puku. Valikoimamme vaihtelee hieman myymälöittäin. Mikäli etsit jotakin tiettyä voit olla meihin yhteydessä jo ennen sovitusta niin tarkistetaan löytyykö juuri sitä myymälästä.

Tervetuloa palveltavaksi!